Bergen op Zoom Zuid Team

kdgo

K.D. Go, tandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie Tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.

delen

M. Delen, praktijkmanager

Melek is al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren praktijkmanager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest in de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.

richard_schaffer

R. Schäffer, tandarts

Tandarts Schäffer heeft zijn studie Tandheelkunde in 1982 in Utrecht afgerond en is sindsdien actief als praktiserend tandarts. Naast de algemene tandheelkunde is hij gespecialiseerd in kroon- en brugwerk, alsmede het vervaardigen van protheses.

kdgo

Charlie Wang, tandarts

Tandarts Wang heeft zijn studie Tandheelkunde in 2014 afgerond en is sindsdien actief als praktiserend tandarts. Naast de algemene tandheelkunde is hij gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, alsmede in parodontologie.

patricia_de_wolf

Patricia de Wolf, hoofd tandarts- en preventieassistente

Patricia is al ruim 20 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren tandarts- en preventieassistente en als hoofdassistente werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest binnen de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde en orthodontie.

susanne

Rabab Elkadi, (paro)preventie- en tandartsassistente

Rabab is al meer dan 10 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is opgeleid als tandarts- en (paro)preventieassistente en als zodanig ook werkzaam binnen onze praktijk. Zij heeft daarnaast meerdere cursussen gevolgd en certificaten behaald waaronder voor het geven van anesthesie.

susanne

Susanne van Tubergen, preventie- en tandartsassistente

Susanne is al bijna 20 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Na een carrière als doktersassistente heeft zij zich toegelegd op de tandheelkunde. Inmiddels is zij al vele jaren als preventie- en tandartsassistente werkzaam binnen onze praktijk.

susanne

Semma Matai, balie- en tandartsassistente

Semma heeft na het behalen van haar diploma verzorging, ook de opleiding tot tandartsassistent afgerond. Zij is binnen onze praktijk werkzaam als balie- en tandartsassistente. Tevens is zij examinator voor de opleiding tandartsassistente en draagt zij hiermee bij aan de educatie in de tandheelkunde.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren