Bergen op Zoom Zuid Team

kdgo

K.D. Go, tandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.

delen

M. Delen, praktijkmanager

Melek is al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren praktijkmanager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest in de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.

akerman

Alon Akerman, orthodontist

Orthodontist Akerman heeft zijn studie orthodontie afgerond en staat sinds 2011 ingeschreven in het specialistenregister. Hij heeft ruime ervaring binnen de orthodontie onder anderen in zelfligerende en onzichtbare beugelsystemen. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO).

Rob Steinmeijer, tandarts

Rob Steinmeijer, tandarts

Tandarts Steinmeijer heeft zijn studie tandheelkunde in 1974 in Utrecht afgerond en is sindsdien actief als praktiserend tandarts. Naast de algemene tandheelkunde is hij gespecialiseerd in kroon- en brugwerk, implantologie alsmede het vervaardigen van protheses.

kdgo

Charlie Wang, tandarts

Tandarts Wang heeft zijn studie tandheelkunde in 2014 afgerond en is sindsdien actief als praktiserend tandarts. Naast de algemene tandheelkunde is hij gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, alsmede in parodontologie.

Topal

Muhammed Topal, mondhygiënist

Muhammed heeft zijn opleiding mondzorgkunde in Utrecht afgerond. Eerder studeerde hij af als tandartsassistent in Rotterdam. Met zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en implantologie. Hij is als mondhygiënist werkzaam in onze praktijk.

patricia_de_wolf

Patricia de Wolf, hoofd tandarts- en preventieassistente

Patricia is al ruim 20 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren tandarts- en preventieassistente en als hoofdassistente werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest binnen de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde en orthodontie.

van schie

Hélène van Schie, balie- en tandartsassistente

Hélène is, na haar opleiding als apothekersassistente en als zodanig werkzaam te zijn geweest, omgeschoold tot tandartsassistente. Zij is al meer dan 20 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Binnen onze praktijk is zij werkzaam als balie- en tandartsassistente met ruime ervaring in de orthodontie en implantologie.

susanne

Susanne van Tubergen, preventie- en tandartsassistente

Susanne is al bijna 20 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Na een carrière als doktersassistente heeft zij zich toegelegd op de tandheelkunde. Inmiddels is zij al vele jaren als preventie- en tandartsassistente werkzaam binnen onze praktijk.