Ons team

kdgo

K.D. Go tandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie Tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.

delen

M. Delen praktijkmanager

Melek is al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren praktijkmanager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder andere actief geweest in de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.

Ates

Hilal Ataş praktijkcoördinator

Hilal heeft de opleiding tot tandartsassistente afgerond in Rotterdam. Al vele jaren is zij in die functie werkzaam binnen onze praktijk. In 2018 is zij intern opgeleid als praktijkcoördinator en vervolgt als zodanig haar werkzaamheden in onze praktijk.

zwol

L. van Zwol tandarts implantoloog

Tandarts van Zwol heeft zijn studie Tandheelkunde in 1995 in Nijmegen afgerond. Sindsdien is hij werkzaam als tandarts en in 2004 is hij geregistreerd als tandarts-implantoloog. Hij verzorgt tevens internationaal velerlei cursussen met betrekking tot de implantologie.

Alijeva

B. Alijeva tandarts

Tandarts Alijeva heeft haar studie Tandheelkunde in Nijmegen afgerond en is al ruim 10 jaar in Nederland werkzaam als tandarts. Zij is onder anderen gespecialiseerd in tandheelkundige esthetiek.

azeb

A. Ahmed tandarts

Tandarts Ahmed heeft haar studie Tandheelkunde in Nederland afgerond en is al ruim 10 jaar werkzaam als tandarts. Zij is in het bijzonder gespecialiseerd in kindertandheelkunde.

Bojana

Bojana Perkovic tandarts

Tandarts Perkovic heeft haar opleiding Tandheelkunde in Rijeka, Kroatië afgerond en is ruim 35 jaar werkzaam als tandarts. Haar specialisatie is onder anderen op het gebied van endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).

Basken

V. Basken tandarts

Tandarts Basken heeft zijn opleiding Tandheelkunde met een master in Griekenland afgerond. Hij heeft ruim 35 jaar ervaring als tandarts en is onder anderen gespecialiseerd in endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).

Zdziarski

T. Zdziarski tandarts

Tandarts Zdziarski heeft zijn opleiding Tandheelkunde in Łódź in Polen afgerond. Hij beschikt over ruim 7 ervaring ervaring als tandarts en is al meerdere jaren woonachtig en werkzaam als tandarts in Nederland.

Ates

Hawkar Etim ortho assistent

Hawkar heeft opleiding tot tandartsassistent afgerond en heeft zich daarna gespecialiseerd in de orthodontie. Hij is een vaste kracht binnen onze praktijk. Hij is werkzaam als ortho-assistent.

Topal

Muhammed Topal implantologie assistent

Muhammed heeft de opleiding tot tandartsassistent in Rotterdam afgerond. Momenteel volgt hij de opleiding mondzorgkunde. Hij is binnen onze praktijk werkzaam als preventie-assistent en assisteert hij bij implantologie.

yildirim

Tuğce Yildirim assistente

Tugçe heeft de opleiding tot tandartsassistente afgerond in Dordrecht en heeft meerdere jaren ervaring als assistente. In 2017 won zij de bronzen medaille in de competitie van Skills Heroes voor de beste tandartassistent van Nederland. Zij is intern opgeleid als praktijkcoördinator en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk.

esra

Esra Kiose assistente

Esra is in opleiding tot tandartsassistente in Rotterdam en is werkzaam als assistente en baliemedewerkster in onze praktijk.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren