Rotterdam Zuid

Welkom op de pagina van de praktijk in Rotterdam Zuid

U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk in Rotterdam Zuid bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog, Melek Delen, praktijkmanager en Hilal Ataş praktijkcoördinator. De grote vraag naar medische voorzieningen in de deelgemeente Feijenoord en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk Zuid in november 2013 haar deuren in de Afrikaanderwijk heeft geopend.

Deelgemeente Feijenoord staat bekend om haar multiculturele karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een deelgemeente met een bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het team van Tandartspraktijk Zuid is zich bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit medewerkers die niet alleen Nederlands, Engels, Frans en Duits spreken, maar ook Turks, Perzisch, Italiaans, Spaans, Indonesisch, Arabisch, Darija & Tamazight (Marokkaans), Dari & Farsi (Afghaans), Amhaars (Ethiopisch) en Pools.

Tandartsenpraktijk Zuid is actief op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, paradontologie, endodontologie, orthodontie, kindertandheelkunde en mondhygiëne. Proactief adviseren van patiënten over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil graag haar kennis delen met de bewoners van deelgemeente Feijenoord.

U kunt zich geheel kosteloos inschrijven door het inschrijfformulier online in te vullen.

Inschrijven is uiteraard ook mogelijk aan de receptie.

banner

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren