tandartsenpraktijk zuid
Tandartsenpraktijk Beoordeling
Onze Praktijk
Den Haag Zuid

Welkom op de pagina van Tandartsenpraktijk Zuid

Tandartsenpraktijk Zuid heeft in mei 2016 haar deuren geopend in het nieuwe Gezondheidscentrum, gelegen aan de Orveltestraat 30 in Den Haag, nabij winkelcentrum Leyweg. U kunt zich ook online inschrijven!

U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk in Den Haag Zuid bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog en Melek Delen, praktijkmanager. De grote vraag naar medische voorzieningen in de groeiende wijk(en) van Den Haag Zuid en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk Zuid zich heeft gevestigd in het Gezondheidscentrum.

De wijk staat bekend om haar multiculturele karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een gebied met een bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het team van Tandartspraktijk Zuid is zich bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit medewerkers die niet alleen Nederlands, Engels, Frans en Duits spreken, maar ook Turks, Perzisch, Italiaans, Spaans, Indonesisch, Arabisch, Darija & Tamazight (Marokkaans), Dari & Farsi (Afghaans), Amhaars (Ethiopisch) en Pools.

Tandartsenpraktijk Zuid is actief zijn op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, parodontologie, endodontologie, orthodontie, kindertandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en mondhygiëne. Proactief adviseren van patiënten over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil daarom graag haar kennis delen met de bewoners in de wijken en staat open voor sociale projecten ten behoeve van het verbeteren van de mondhygiëne.

U kunt zich geheel kosteloos inschrijven door het inschrijfformulier online in te vullen.

Inschrijven is uiteraard ook mogelijk aan de receptie.