tandartsenpraktijk zuid
Tandartsenpraktijk Beoordeling
Ons Team
Bergen op Zoom Zuid

tandartsenpraktijk-den-haag

Bergen op Zoom Team,

tandartsenpraktijk-den-haag

K.D. Gotandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.
tandartsenpraktijk-den-haag

Melek Delenoperationeel manager

Melek is al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren operationeel manager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest in de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Alon Akermantandarts in orthodontie

Tandarts in orthodontie Akerman heeft zijn studie tandarts in orthodontie afgerond. Hij heeft ruime ervaring binnen de orthodontie onder anderen in zelfligerende en onzichtbare beugelsystemen.
tandartsenpraktijk-den-haag

Rob Steinmeijertandarts

Tandarts Steinmeijer heeft zijn studie tandheelkunde in 1974 in Utrecht afgerond en is sindsdien actief als praktiserend tandarts. Naast de algemene tandheelkunde is hij gespecialiseerd in kroon- en brugwerk, implantologie alsmede het vervaardigen van protheses.
tandartsenpraktijk-den-haag

Marcos Casarinitandarts

Tandarts Casarini heeft zijn opleiding tandheelkunde afgerond. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring als tandarts. Zijn specialisaties zijn onder anderen endodontologie, implantologie en kroon- en brugwerk. Binnen onze praktijk is hij werkzaam als algemeen practicus.
tandartsenpraktijk-den-haag

Muhammed Topalmondhygiënist

Muhammed heeft zijn opleiding mondzorgkunde in Utrecht afgerond. Eerder studeerde hij af als tandartsassistent in Rotterdam. Met zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en implantologie. Hij is als mondhygiënist werkzaam in onze praktijk.
tandartsenpraktijk-den-haag

Nurdan Turanbalie- en tandartsassistente

Nurdan is, na haar opleiding als doktersassistente en als zodanig werkzaam te zijn geweest, omgeschoold tot balie- en tandartsassistente. Zij heeft inmiddels ruime werkervaring in de tandheelkunde. Binnen onze praktijk is zij werkzaam als balie- en tandartsassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Tetiana Tsymbaltandartsassistente

Tetiana heeft zich na een carrière als docent toegelegd op de tandheelkunde. Inmiddels is zij opgeleid tot tandartsassistente en als zodanig binnen onze praktijk werkzaam. Zij heeft een brede interesse waaronder in implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Krystyna Bohivtandartsassistente

Krystyna heeft haar opleiding als tandartsassistente afgerond. Zij is al een ruime periode werkzaam in de tandheelkunde en binnen onze praktijk in de hoedanigheid als tandartsassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Sherry       (paro)preventieassistente

Sherry heeft haar (beroeps)opleidingen in de tandheelkunde op het gebied van mondhygiëne afgerond. Ze heeft veel relevante werkervaring opgedaan in de tandheelkunde. In onze praktijk is zij werkzaam als (paro)preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Jennie de Bruinorthodontie- en preventieassistente

Jennie heeft haar studie als tandartsassistente afgerond. Verder heeft ze beroepsopleidingen in mondhygiëne en orthodontie gevolgd. Met meer dan 25 jaar ervaring is zij in onze praktijk werkzaam als orthodontie- en preventieassistente.