tandartsenpraktijk zuid
Tandartsenpraktijk Beoordeling
Ons Team
Den Haag Zuid

tandartsenpraktijk-den-haag

Den Haag Zuid Team,

tandartsenpraktijk-den-haag

K.D. Gotandarts implantoloog

Tandarts Go heeft zijn studie tandheelkunde in 1978 in Nijmegen afgerond en is tot op heden nog steeds zeer actief in het volgen van allerlei cursussen, congressen en nascholingen. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Hij is geregistreerd implantoloog, ingeschreven bij het NVOI.
tandartsenpraktijk-den-haag

Melek Delenoperationeel manager

Melek is al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. Zij is een ervaren operationeel manager en als zodanig werkzaam binnen onze praktijk. Gedurende haar werkzame leven is zij onder anderen actief geweest in de kindertandheelkunde, algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Lodewijk van Zwoltandarts implantoloog

Tandarts van Zwol heeft zijn studie tandheelkunde in 1995 in Nijmegen afgerond. Sindsdien is hij werkzaam als tandarts en in 2004 is hij geregistreerd als tandarts-implantoloog. Hij verzorgt tevens internationaal velerlei cursussen met betrekking tot de implantologie.
tandartsenpraktijk-den-haag

Alon Akermantandarts in orthodontie

Tandarts in orthodontie Akerman heeft zijn studie tandarts in orthodontie afgerond. Hij heeft ruime ervaring binnen de orthodontie onder anderen in zelfligerende en onzichtbare beugelsystemen.
tandartsenpraktijk-den-haag

Tuncay Kalelioğlutandarts

Tandarts Kalelioğlu heeft zijn opleiding tandheelkunde afgerond. Hij heeft al meer dan 15 jaar ervaring als tandarts. Zijn specialisaties zijn onder anderen esthetische en restauratieve tandheelkunde. Binnen onze praktijk is hij werkzaam als algemeen practicus.
tandartsenpraktijk-den-haag

Desi LachmanTandarts

Tandarts Lachman heeft zijn opleiding tandheelkunde afgerond. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring als tandarts. Zijn specialisaties zijn onder anderen kroon- en brugwerk. Binnen onze praktijk is hij werkzaam als algemeen practicus.
tandartsenpraktijk-den-haag

Marcos Casarinitandarts

Tandarts Casarini heeft zijn opleiding tandheelkunde afgerond. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring als tandarts. Zijn specialisaties zijn onder anderen endodontologie, implantologie en kroon- en brugwerk. Binnen onze praktijk is hij werkzaam als algemeen practicus.
tandartsenpraktijk-den-haag

Khalissa El Barzouhitandarts

Tandarts El Barzouhi heeft haar opleiding tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Zij heeft ruim 7 jaar ervaring in de tandheelkunde. Haar specialisaties zijn onder anderen op het gebied van endodontologie en kindertandheelkunde. Binnen onze praktijk is zij werkzaam als algemeen practicus.
tandartsenpraktijk-den-haag

Bojana Perkovictandarts

Tandarts Perkovic heeft haar opleiding tandheelkunde in Rijeka, Kroatië afgerond en is ruim 35 jaar werkzaam als tandarts. Haar specialisatie is onder anderen op het gebied van endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).
tandartsenpraktijk-den-haag

Tomasz Zdziarskitandarts

Tandarts Zdziarski heeft zijn opleiding tandheelkunde in Łódź in Polen afgerond. Hij beschikt over ruim 10 ervaring ervaring als tandarts en is al meerdere jaren woonachtig en werkzaam als tandarts in Nederland.
tandartsenpraktijk-den-haag

Muhammed Topalmondhygiënist

Muhammed heeft zijn opleiding mondzorgkunde in Utrecht afgerond. Eerder studeerde hij af als tandartsassistent in Rotterdam. Met zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en implantologie. Hij is als mondhygiënist werkzaam in onze praktijk.
tandartsenpraktijk-den-haag

Sherry       (paro)preventieassistente

Sherry heeft haar (beroeps)opleidingen in de tandheelkunde op het gebied van mondhygiëne afgerond. Ze heeft veel relevante werkervaring opgedaan in de tandheelkunde. In onze praktijk is zij werkzaam als (paro)preventieassistente.
tandartsenpraktijk-den-haag

Marlene Karna(paro)preventieassistente

Marlene is opgeleid als tandartsassistente en heeft meer dan 25 jaar werkervaring in de tandheelkunde. Zij heeft verdiepende cursussen gevolgd en met succes afgerond als (paro)preventieassistente. Binnen onze praktijk is zij werkzaam als zodanig.
tandartsenpraktijk-den-haag

Hilal Atasorthodontie- en preventieassistente

Hilal heeft de opleiding tot tandartsassistente afgerond in Rotterdam. Aansluitend is zij opgeleid als orthodontie- en preventieassistente. In die hoedanigheid vervolgt zij haar werkzaamheden in onze praktijk.
tandartsenpraktijk-den-haag

Shima       balie- en tandartsassistente

Shima is intern opgeleid tot balie- en tandartsassistente. Zij is momenteel bezig haar VWO af te ronden en is voornemens erna tandheelkunde te studeren. Binnen onze praktijk is werkzaam als balie- en tandartsassistente.